Yönetim Danışmanlığı

Genel Politikalarımız

SORU VE SORUNLARLA BİZ İLGİLENELİM

CNS, yapım veya tasarım aşamasındaki endüstriyel tesis, ofis binaları, hastaneler, okullar, alışveriş merkezleri, toplu yapı ve siteler gibi tüm gayrimenkul geliştirme projelerine tesis yönetimi perspektifinden danışmanlık hizmetleri sunar. Danışmanlık hizmetleri kapsamında;

  • Mimari, mekanik ve elektrik projelerini inceler. Tesis yönetimi ve tesis yönetimi başlığı altında değerlendirilecek temizlik, güvenlik, teknik bakım, bahçe bakımı, atık yönetimi gibi hizmetlerinin yatırımcı niyetlerine uygun olarak sağlanabilmesi için teknik değerlendirmelerde bulunur ve ihtiyaç tarifleri geliştirir. Böylece yapılar tasarım aşamasında iken, işletme dönemine geçildiğinde ek maliyetlere dönüşebilecek tadilatların ve revizyonların yapılmasına gereksinim duyulmaksızın en ideal planlamalar ile çözülmesine yol gösterici olur.
  • Yapıların tasarım ve yapım aşamalarında yatırımcı niyetlerine uygun olarak işletme modellerini geliştirir, bu modellere uygun olarak işletme senaryolarını oluşturur, işletme senaryolarının maliyetlerini tespit eder. Böylece işletme maliyetlerinin aşırılığı ile doğabilecek sorunlu gayrimenkul projelerinin hayata geçmesine engel olur.
  • Toplu yapıların tasarım aşamasında kanunlara ve yönetmeliklere uygun olarak yönetim planlarını hazırlar ve projelerin sürdürülebilir yönetim anlayışlarının alt yapısını sağlar. Caldiva, yönetim planı yazarı bir organizasyondur.
  • Yapılarda, yaşam başlangıcı öncesinde hazırlıklarını sağlar, yaşam rehberlerini oluşturur, yapım müteahhiti, gayrimenkul geliştiricisi ve son kullanıcı arasındaki teslim merasimi ilişkilerini yönetir.