Hakkımızda

CNS Güvenlik Kimdir?

CNS TESİS YÖNETİM DANIŞMANLIK VE GÜVENLİK HİZMETLERİ

KURULUŞ

CNS 2014 yılında tesis yönetim sektöründe uzun yıllar Türkiye’nin en büyük gayrimenkul yatırımlarına, kamu özel ortaklıklarına ve servis hizmeti şirketlerine proje bazında ve sürekli danışmanlık hizmeti veren bir ekip tarafından kuruldu.

Site Yönetim, Tesis Yönetimi, Danışmanlık, Özel Güvenlik ve Teknik Bakım Hizmet Tedariği alanlarında faaliyet gösterir.

hizmet sahası incelemesi sonrasında mümkün olan minimum maliyetle maksimum verimi sağlayacak şekilde ilgili işletme ve kurum için bir faydalı model geliştirir. Bu faydalı modelde hizmet tedarikçisi ve hizmet yöneticisi olarak rolünü tayin ederek iş ortaklarına çözüm sunar.

CNS Türkiye’de hizmet tedariği ve hizmet yönetimi alanında en fazla katma değer sağlayan organizasyon olma yolunda emin adımlarla ilerlerken 51.568 müşterimiz ile yapılan bağımsız anket sonucuna göre %82 müşteri memnuniyeti ile Tesis Yönetim alanında çeşitli başarılara da imza atmaktadır.

HEDEFLERİMİZ

Türkiye' de hizmet tedariği ve hizmet yönetimi alanında en fazla katma değer sağlayan organizasyon olma hedefiyle yaşam alanlarını daha yaşanabilir hale getirmek için varlıkları, kaynakları ve koşulları en iyi şekilde yönetmek.

SÜREKLİ GELİŞİME İNANMAK

Hizmet tedariğinin çalışanları ve son kullanıcıları arasında yer alan her adımı; teknolojik, operasyon prosedürü, verimlilik ve sürdürülebilirlik açısından sürekli sorgulayan ve geliştirmeye çalışan anlayışı ile Caldiva, özellikle insana yatırım ve bireylerin gelişim yolculuğuna katkı sağlamayı ön planda tutmaktadır.

ÇEVRE DUYARLILIĞI

Faaliyet alanında hizmet teminini sağlamak için gerekli girdileri ve hizmet sonrası oluşan çıktıları, çevre ve doğanın korunmasına karşı duyarlılık ilkelerini benimseyerek planlamayı, hizmet alanlarında yararlandığı iletişim kanallarını çevre duyarlılığını ve farkındalığını geliştirmeye yönelik çaba sarf etmektedir.

SOSYAL SORUMLULUK

CNS, ticari faaliyetlerinin bütününün toplumsal yaşama ve insana dokunduğunun farkındalığı ile her hizmet adımının topluma karşı olan sorumluluğuna katkı sağlayacak niteliklere sahip olmasını daima sorgular ve üstlendiği sosyal sorumlulukları planlayarak yerine getirir.

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK

CNS, katma değer sağladığı tüm alanlarda yaratılan değerin sürdürülebilirliği için periyodik takvim planları ile kurumsal organizasyonuna hedefler belirler ve hedeflerini gerçekleştirir.

YENİLİKÇİLİK

Dahili işleyişi ve faaliyet alanına ait uygulanan yol ve yöntemleri sürekli geliştirmeyi hedefleyen CNS, benzersiz değer önerimleri geliştirmek ve faydalı yenilikleri keşfetmek üzere belirlediği ödevlerinden ödün vermeksizin çalışarak alanında yenilikçi uygulamalar ortaya koymaktadır.

GÜVENİLİRLİK

Başarısının ardında yer alan adil, dürüst ve şeffaf yapısı ile iş ortaklarına sunduğu güvenin yanı sıra, bireye ve topluma karşı duyduğu saygıyı her alanda gösteren CNS, Tesis Yönetimi ve hizmet sektöründeki faaliyet alanları ile sektöre yol gösterici olmayı amaçlamaktadır.